Извините, этот техт доступен только в “Американский Английский”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

New Single Post

RESPECT…Children, Women, Time!

Июн 4, 2018News/Media

 

RESPECT… Children, women, time!

Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου και ώρα 18:30 το απόγευμα, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα διοργανώνει στο Προεδρικό Μεγαρο φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο «RESPECT». Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας, κ. ‘Αντρης Αναστασιάδη. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η οικονομική ενίσχυση του νέου στρατηγικού στόχου του ιδρύματος που αποσκοπεί στη δημιουργία Ερευνητικού και Διαγνωστικού Κέντρου Παιδοογκολογίας. Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Δρ. Γιώργος Άστρας, Ειδικός Παθολόγος Ογκολόγος, ο Δρ. Ανδρέας Σταυρούλης, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος καθώς και η κυρία Αναστασία Παπαδοπούλου Πρόεδρος του νεοσύστατου Συμβουλίου για σεξουαλικά κακοποιημένα παιδιά, «Φωνή» .

Την παρουσίαση της βραδιάς θα αναλάβει η Χριστιάνα Αριστοτέλους, ενώ ο γνωστός Κύπριος βιολιστής Μιχάλης Τσερκέζος θα ντύσει μουσικά την εκδήλωση.

Για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

Τιμή Εισόδου: €20 (με κοκτέιλ)
Πληροφορίες στο 22210858, 95119565
Στηρίζουν: Κυπριακή Τράπεζα Αναπτύξεως.
Χορηγός Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου