New Single Post

Movember Cyprus 2017 events

Nov 10, 2017News/Media

MOVEMBER Cyprus 2017! Ο μήνας για τα μουστάκια έφτασε!

   Ο Νοέμβριος είναι εδώ και το σήμα έναρξης για τις εκδηλώσεις διαφώτισης για τον καρκίνο του προστάτη έχει ήδη δωθεί! Οι φετινές εκδηλώσεις του Movember Cyprus που υποστηρίζονται όπως κάθε χρόνο από το Round Table 1, τη μπύρα ΚΕΟ και το Europa UOMO Κύπρου, είναι πολλές και σκοπό έχουν να ενημερώσουν το κοινό για την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του προστάτη και να στηρίξουν οικονομικά την καμπάνια είτε μέσω εράνου ή με την διάθεση ΜΟ-αναμνηστικών.

H εκστρατεία ξεκίνησε με τα καθιερωμένα Shaving Events, όπου οι άντρες μπορούν να ξυριστούν και να περιποιηθούν τα μουστάκια τους. Τα pop-up κουρεία έχουν ήδη ταξιδέψει στη Λευκωσία το Σάββατο 28/10 στο Garden Day & Night και στη Λάρνακα στην πλατεία Ερμού την Kυριακή 29/10 . Στις 04/11 τα μουστάκια είχαν την τιμητική τους στη Πάφο στο Alea Café και στις 05/11 στη Λεμεσό στο παλιό Λιμάνι. Απομένει ένα ακόμα event το Σάββατο 18/11 στο Μάλλον Γλυκύ στη Λεμεσό.

Πολύ σημαντικό μέρος κάθε εκστρατείας του Movember Cyprus είναι οι ενημερωτικές ιατρικές διαλέξεις, που πραγματοποιούνται φέτος σε όλες τις πόλεις. Πραγματοποιήθηκε ήδη η πρώτη διάλεξη στις 08/11 στο American Medical Center στη Λευκωσία, ενώ ακολουθούν οι διαλέξεις στις 15/11 στο Alexander College στη Λάρνακα, στις 22/11 στο German Oncology Center στη Λεμεσό και στις 29/11 στο Κτήριο ΣΕΚ στη Πάφο. Ο Δρ Γιώργος Άστρας θα είναι ομιλητής σε όλες τις διαλέξεις για να μιλήσει για τις μεθόδους πρόληψης και θεραπείας του καρκίνου του προστάτη. Όλες οι διαλέξεις ξεκινούν στις 18:00.

Το Μο Art αποτελεί κάθε χρόνο σημαντικό μέρος της καμπάνιας. Φέτος θα διοργανωθεί ομαδική έκθεση φωτογραφίας στο IsNotGallery στη Λευκωσία με τη συμμετοχή επαγγελματιών φωτογράφων και θέμα τον άνδρα, το μουστάκι του και τη στήριξη που λαμβάνει τόσο από το γυναικείο όσο και από το ανδρικό φύλο. Την επιμέλεια της έκθεσης ανέλαβε ο γνωστός φωτογράφος και γκαλερίστας Άντρος Ευσταθίου και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 24/11.